DIGITALNA ŠTAMPA VELIKOG FORMATA

Štampa velikog formata

Štampa velikog formata ima široku primenu u reklamnoj industriji. Koristi se za štampu postera, plakata, ceradnog platana (banera), bilborda, brendiranje vozila itd.

Digitalna štampa može biti crno bela ili u boji. Štampamo na svim vrstama materijala kao što su PVC folije renomiranih svetskih proizvođača, ceradno baner platno, canvas slikarsko platno, one way vision (rupičasta) folija, na poster papiru ili blueback papiru za bilborde.

Pripremu za štampu možete poslati na naš e-mail ili možete doneti kod nas lično na USB flash kartici. Preporučljivo je fajlove za štampu sačuvati u JPG, PDF, EPS ili TIFF formatu.

Eko solventna i LATEX digitalna štampa nudi veliki izbor proizvoda koji se mogu koristiti za unutrašnju ili za spoljašnju primenu. Digitalna štampa je svuda oko nas: na svakom izlogu, na automobilima, autobusima, u prodavnicama, fasadama itd. Njena primena je neograničena.

Digitalna štampa se najčešće koristi u marketinške svrhe, kao što je promocija Vaših brendova ili proizvoda. Kvalitetnom štampom i dizajnom možete povećati Vaš vizuelni efekat koji skreće pražnju na Vaš proizvod ili uslugu. Takođe možemo izraditi reklamne A table ili stopere na kojima možete reklamirate Vaše proizvode i usluge. Radimo i brenidranje automobila tako da Vaš auto može poslati Vaša pokretna reklama koja će Vas besplatno reklamirati 24h dnevno. Štampom na kanvas slikarskom platnu ili foto tapeti možete ulepšati Vaš poslovni prostor ili kancelariju.

Materijale koje koristimo za štampu su renomiranih svetskih proizvođača. Izbor kvalitetnih matiraja bitan je faktor za štampu visoke rezolucije.

Pogledajte našu ponudu proizvoda koje smo pripremili za Vas. Ukoliko Vam je potreban savet budite slobodni da nas kontaktirate, naš tim stručnih ljudi će Vam rado pomoći.