Usluge

Stampa velikog formata
Štampa velikog formata

Digitalna štampa je savremena tehnika štampe koja podrazumeva štampu velikih formata različitih medija u punom koloru u visokoj rezoluciji. Digitalna štampa nije ograničena po broju boja za štampu, a kvalitet i rok izrade nisu uslovljeni tiražom i moguće je raditi pojedinačnu štampu na bilo kom materijalu.

Brendiranje objekata
Brendiranje objekata

Brendiranjem vašeg objekata je odličan način reklamiranja gde velikom površinom grafike privlačite veliku pažnju prolaznika. U zavisnosti od podloge štampa se vrši na pvc foliji, ceradnom baner platnu ili na ceradnu mesh platnu koje je veoma izdržljivo i otporno na vremenske i atmosferske uticaje.

Brendiranje automobila - autografika
Autografika

Auto grafika odnosno brendiranje vozila je štamparska delatnost koja se koristi u komercijalne i privatne svrhe, autografika je savršen način da imate pokretnu reklamu Brendiranje na vozilima se vrši lepljenjem prethodno štamane pvc folije na vozilo.

Card image cap
Štampa na majicama

Štampa na majicama Vam omogućava da željenu fotografiju, odnosno natpis, prenesete na majicu i tako kreirati potpuno jedinstven primerak, pogodan kako za ličnu upotrebu, tako i za poklon.

Card image cap
Lasersko graviranje

Lasersko graviranje je najnovija tehnologija graviranja materijala, omogućava izradu i najzahtevnijih proizvoda. Velika preciznost omogućava obeležavanje sitnih delova, kao i tačnost izrezivanja raznih oblika.

Card image cap
Cnc obrada

Osnovna prednost CNC sečenja je preciznost i mogućnost dobijanja nepravilnih spoljašnjih oblika, ali i glatkih i sjajnih ivica. CNC sečenje se upotrebljava za sečenje lakših metala poput aluminijuma, alubonda, pleksiglasa.